Deadmans Cross - Nexus 4 (1280x768)

Share the screenshot of your game and we make the relative touch profile
hiddenOne
Posts: 3
Joined: Sun Apr 27, 2014 7:27 pm

Deadmans Cross - Nexus 4 (1280x768)

Postby hiddenOne » Mon Apr 28, 2014 2:45 pm

Here's a screenshoot of Deadmans Cross. Details:
Device: Nexus 4
Resolution: 1280x768

Image

I could really use a generic profile for that :)
(when I connect my mouse to nexus via OTG I can't do anthing in any game, even when touchprofiles are enabled)

User avatar
zulu99
Site Admin
Posts: 2470
Joined: Tue Oct 09, 2012 6:42 am

Re: Deadmans Cross - Nexus 4 (1280x768)

Postby zulu99 » Thu May 01, 2014 10:04 am

to click on this game with droidmote client, you must enable touchmouse in settings and select the generic 1280x720 touchprofile if you don't have a touchprofile made specifically for this game. if the server device is a phone, you must change the orientation field inside the generic 1280x720 with the value +90.

i don't undesrtand your configuration. what is your server device ? device with droidmote server inside ? the nexus 4 ?

and your client ?
Developer of DroidMote Server and DroidMote Client. Read the Quick Start Guides and then I'll be happy to help.
Donate with Paypal or Donate with Crypto

hiddenOne
Posts: 3
Joined: Sun Apr 27, 2014 7:27 pm

Re: Deadmans Cross - Nexus 4 (1280x768)

Postby hiddenOne » Fri May 02, 2014 3:45 pm

I use both the client and server on that Nexus 4 using 127.0.0.1 ip loop and I have checked touchmouse pofile which generic profile (which +90 orientation). Dunno what's wrong, I just can't click on anything inside this game. I can navigate through home screen just fine using only mouse.

User avatar
zulu99
Site Admin
Posts: 2470
Joined: Tue Oct 09, 2012 6:42 am

Re: Deadmans Cross - Nexus 4 (1280x768)

Postby zulu99 » Tue May 06, 2014 8:47 am

hiddenOne wrote:I use both the client and server on that Nexus 4 using 127.0.0.1 ip loop and I have checked touchmouse pofile which generic profile (which +90 orientation). Dunno what's wrong, I just can't click on anything inside this game. I can navigate through home screen just fine using only mouse.


In loop 127.0.0.1 you can use only an external hardware controller (usefull to play windows games inside Android with the help of an app for remote desktop like splashtop 2 hd, or use touch profiles of droidmote with your hardware controller for multiotuch games that not support an external controller). instead for all other functionality you must use two devices, a client and a server.
Developer of DroidMote Server and DroidMote Client. Read the Quick Start Guides and then I'll be happy to help.
Donate with Paypal or Donate with Crypto


Return to “Screenshot Sharing”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest